Vit kebabsås

Varför varför varför ska kebaberirorna envisas med att ha köpe-majjo i den vita såsen? Mitt enda akutbesök kommer just av äggen i majonäsen i kebabsåsen. Här hemma har jag därför komponerat ihop en egen vit sås:
1 liten burk matlagningsyogurth
svartpeppar
en gnutta citronpeppar
en gnutta salt
några blad hackad persilja (valfritt)
1-2 klyftor vitlök
Rör ihop och ät!
Om du tycker såsen är för tjock, häll ner lite vanlig frukostyogurt i den.

Kommentarer
Postat av: Theres Nilsson

Hej

Vilken kul sida du har.Är själv äggallergiker blev det efter jag fyllt 30.

Vi allergiker tycker ju också om mat, så det är lite klurande och pusslande även misslyckanden innan man når målen. Ett tips på majonnäs, även om man gör själv så kan det vara bra med backup.

Kavli Lättmajonnäs (ljusgrön tub)är äggfri!!

Fast den kanske inte funkar för dig ändå...

2011-02-03 @ 12:07:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0