Tisdagstema

Venckans tisdagstema är Baksida

Hela den här bloggen kan man se som min baksida av Odlingspyssel ....

Här är påsktårtan jag bakade. Det är samma botten som i den gluten och äggfria sockerkakan. "Marsipanen" är sockermassa från Panduro som mer eller mindre bara innehåller socker i olika former. Perfekt för nötallergiker!

image20

image21

Kommentarer
Postat av: Görel

Hej!
Jättefina recept!
Jag ska definitivt testa några nästa gång jag gör storbak. Kringlorna ser mycket intressanta ut. Och tänk om jag skulle våga göra smördeg... Vad har du använt smördegen till själv?

2008-05-14 @ 22:43:45
URL: http://www.glutenfrimat.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0