Sempers lasagne-plattor

I affärerna nu finns endast glutenfri lasagne som innehåller ägg. Så himla superdumt! Det mesta från tillverkaren Schär innehåller ägg. Kan de inte se och lära från Semper och tillverka allergen-fria produkter utan gluten. laktos, nötter/mandlar och ägg? Det är sällan vi allergiker endast har en allergi.

Men, i alla fall. Ringde Semper och frågade om de slutat med lasagnen. Det har de inte, men de har jaft stora svårigheter med leveranserna, så de små leveranser de har går till Apoteket. Har inte handlat glutenfritt på Apoteket sedan jag fyllde 16 år (då slutande man nämligen subventioneras "förr") men nu ska jag gå dit och fråga om Lasagneplattorna.
Kommentarer
Postat av: Micke Skribent

Besök denna nya sajt som hjälpt många genom att den berättar sanningen bakom våra moderna sjukdomar, den sanning läkarelit och läkemedelsbolag inte vill att du ska veta...för dom vill tjäna pengar på dessa sjukdomar...Sverige har det sjukaste folket i världen näst efter Amerika....http://gluten-celiaki.blogspot.com/2011/03/gluten-kallan-till-vara-moderna.html

2011-04-04 @ 10:12:38
URL: http://gluten-celiaki.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0